Beurs voor Beheer
Behoud, Bouw en Onderhoud van Traditionele schepen
     
beursblog
Verslaggeving, fotografie, redactie en copyright: Stephan Kraan
Voor opmerkingen en reacties: mail@stephankraan.info
 
                                                                                      ...terug naar overzicht beursblogs

Jubileumfeest met alle 15 jarigen
Vrijdag 4 november 2011 18:00 uur

Na de eerste succesvolle beursdag, was iedereen uitgenodigd op de Friesland. Hier lieten Thedo Fruithof en Wim de Bruin exposanten, vrijwilligers en familie meedelen in het 15 jarige jubileum van de Beurs Klassieke Schepen.

Het feest begon onverwacht met een verrassing voor de duo vaders van de Beurs. De vrijwilligers brachten taarten met het affiche van de Beurs de boot op. Pas toen de kaarsjes uitgeblazen waren en iedereen (200 mensen) van taart was voorzien kon Thedo bedankjes uitdelen.

Zeven behoudsverenigingen hebben alle beurzen in Spakenburg, Lelystad, Medemblik en Enkhuizen meegemaakt. (FONVLVBHBSLWVBBVKSJVSRPVBOG) Daarnaast nog 10 exposanten, waaronder de eveneens 15 jarige Bootbouwschool . Haringroker René en vrijwilligers Bob en Margreet. De conclusie dat Thedo mensen aan zich weet te binden is hiermee een open deur.

Tot slot bedankte Thedo zijn familie die het mogelijk maakte dat hij al die jaren deze intensieve werkzaamheden kon doen. Oluf van Oosterom, de kersverse voorzitter van de FONV, kon zich niet een beurs zonder Wim en Thedo voorstellen. Dat zei hij omdat hij in de wandelgangen had gehoord dat beide heren willen stoppen. Voorwaarde is in dat geval dat ze er voortaan wel alle keren de volledige tijd van de volgende 15 beurzen aanwezig zijn.

Na al deze woorden barstte het feest los met muziek van Ankie en Nanne, die dan wel niet helemaal 15 keer acte de presence gaven, maar wel heel vaak.


....terug naar overzicht beursblogs