Beurs voor Beheer
Behoud, Bouw en Onderhoud van Traditionele schepen
     
beursblog
Verslaggeving, fotografie, redactie en copyright: Stephan Kraan
Voor opmerkingen en reacties: mail@stephankraan.info
 
                                                                                      ...terug naar overzicht beursblogs

Snelle hulp voor Pakistan
Zondag 9 oktober 2005 12:45 uur

Gisteren is de regio Pakistan opgeschrikt door een hele zware aardbeving. Volgens de laatste berichten zijn er 20.000 slachtoffers. De BBC maakt melding van 400 kinderen die uit de puinhopen van een ingestorte school gehaald zijn: dood. Wat heeft dit met de beurs te maken?

Rob McDonald levert meteen na de beurs zijn vikingschip van ijsstokjes af op het Bataviaterrein en vliegt naar New Orleans. Zijn Sea Heart Stichting heeft geld ingezameld om 3.5 miljoen knuffels te brengen naar de getroffen kinderen in New Orleans, na hurricane Katrina. Aan elke knuffel hangt een boodschap van kinderen uit alle landen van Europa. Vanmorgen kreeg McDonald een telefoontje uit Amerika. Het telefoontje vertelde dat hij meteen door moet vliegen naar Pakistan om daar een troostproject voor kinderen op te zetten.

Vandaar dat McDonald vandaag nog een inzameling wil doen op de beurs. Dan kan hij met dat geld in Pakistan meteen aan de slag gaan. Een pot om geld te doneren staat bij zijn vikingschip. Voor vragen is Captain Rob altijd in de buurt. Wie geld wil overmaken naar het project, kan dat doen op giro 4885785 t.n.v. de Sea Heart Stichting o.v.v Pakistan.

De Sea Heart Stichting heeft duizenden kinderen uit alle landen van Europa laten meebouwen aan het vikingschip. Doelstelling van het project is om kinderen in ziekenhuizen over de hele wereld iets plezierigs te brengen. Meer info op: http://www.seaheartship.comwww.seaheartship.com
....terug naar overzicht beursblogs